SPLOŠNI POGOJI UPORABE SLOVENSKEGA PROGRAMA ZVESTOBE OD 1. 5. 2022


Med: družbo OKAÏDI SAS, s kapitalom 6.483.008,00 €, s sedežem na 162 Boulevard de Fourmies, 59100 ROUBAIX, registrirano v gospodarskem registru Lille Métropole pod št.°398 110 445, ki deluje v imenu svojih dejavnosti OKAÏDI-OBAÏBI in na splošno vseh blagovnih znamk skupnosti IDKIDS, v nadaljevanju »OKAÏDI«; 

 

[and, any natural person wishing to join the loyalty programme, hereinafter referred to as the “Beneficiary”.] 

 

In saka fizična oseba, ki se želi pridružiti programu zvestobe, v nadaljevanju »upravičenec«.SPREJETJE SPLOŠNIH POGOJEV UPORABE (»SPU«): Upravičenec potrjuje, da je prebral in v celoti sprejel splošne pogoje poslovanja. Na voljo so tudi na spletnem mestu: okaidi.si. OKAIDI SAS si pridržuje pravico, da kadar koli sprejemi SPU svojega programa zvestobe in/ali promocijske ponudbe, povezane s programom zvestobe, ali ga izbriše. Nobena sprememba ali črtanje ne daje članom pravice do kakršne koli odškodnine.OBSEG PROGRAMA: Program velja v Sloveniji.

Ugodnosti programa lahko izkoristite v prodajalnah Okaidi v Sloveniji in na spletnem mestu okaidi.si.

 

POGOJI ČLANSTVA: Članstvo v programu zvestobe IDKIDS FAMILY je brezplačno in samodejno ob nakupu na spletnem mestu ali v trgovini. Z nakupom na tem spletnem mestu in s sprejetjem teh prodajnih pogojev sprejemate članstvo v programu IDKIDS FAMILY, kar vam bo omogočilo prejemanje posebnih ponudb in ugodnosti

 

OTROCI: Upravičenec lahko vpiše otroke (spol, ime, datum rojstva, družinsko razmerje), če je ima starševske pravice ali ima pooblastilo staršev. Družba OKAIDI SAS si pridržuje pravico do preverjanja tega dovoljenja. Upravičenec lahko vpiše največ 5 otrok. Komunikacija z otroki daje pravico do spodaj navedenih ugodnosti. 

 

NAGRADA ZA ZVESTOBO Pri nakupih se zbirajo točke, in sicer 1 točka = 1 porabljeni € (razen naslednjih storitev: stroški dostave, plačilo z darilnimi karticami, naročnina in ekološka udeležba). Točke se zbirajo glede na NETO plačilo (po odbitku vseh popustov, plačil s točkami, darilnimi karticami). Presežek pridobljenih točk se sešteva z nadaljnjimi nakupi. 25 zbranih točk = 1 € za uporabo. Točke lahko uporabite pri eni ali več transakcijah na blagajni ali v spletni košarici. 

Uporaba točk se sešteva z vsemi drugimi promocijskimi ponudbami. Točke lahko porabite pri eni več transakcijah na blagajni ali v spletni košarici. 

Točke potečejo po 24 mesecih, če član programa v tem obdobju ne opravi nakupa. Stanje točk lahko z zahtevo preverite v prodajalni, na spletnem računu stranke, po e-pošti ali na virtualni (mobilni) kartici.  

 

UGODNOSTI – ROJSTNI DAN UGODNOSTI – ROJSTNI DAN: Vsak otrok, ki ga udeleženec dodeli v program, je upravičen do ene ponudbe presenečenja. Ponudba velja za vsakega otroka enkrat letno ob rojstnem dnevu do 12. leta. Ponudba presenečenja in njeni pogoji bodo sporočeni 45 dni pred datumom otrokovega rojstnega dne.

 

UGODNOSTI – ROJSTVO: Za vsakega otroka, mlajšega od 12 let, za katerega sporoči upravičenec, se točke zvestobe podvojijo pri vsakem nakupu izdelkov blagovne znamke OBAIBI. Ugodnost ob rojstvu otroka velja 12 mesecev od datuma registracije upravičenega otroka.  Če upravičenec doda drugega otroka, se število točk ne poveča za štirikrat.

 

Upravičenec bo o ugodnostih obveščen po svoji izbiri (ob vložitvi vloge, izbira se lahko kadar koli spremeni), in sicer po elektronski pošti ali SMS-sporočilu, ki ga je mogoče uporabljati v vseh prodajalnah in na spletnem mestu.

 

PRAVICA DO IZSTOPA IZ ČLANSTVA ZVESTOBE

Če želi upravičenec izstopiti iz programa zvestobe, mora podati zahtevo pri službi za stranke po telefonu na številki, navedeni na dnu spletne strani, ali z izpolnitvijo obrazca v razdelku »Pišite nam«.

Služba za stranke si pridržuje pravico, da upravičenca, ki želi uveljavljati svoje pravice, pozove, naj dokaže svojo identiteto s kopijo osebne izkaznice, če obstaja utemeljen dvom o identiteti upravičenca. 

 

OSEBNI PODATKI: Družba OKAIDI SAS zbira in obdeluje upravičenčeve osebne podatke, da bi na eni strani upravičencu omogočila koriščenje ugodnosti programa zvestobe, na drugi strani pa mu v primeru, da to sprejme, pošiljala ponudbe, novice ali oglase, ki so mu prilagojeni ali ne. Prav tako se lahko obdelujejo za ugotavljanje morebitnih goljufij na področju zvestobe. V skladu z veljavnimi predpisi imate pravico do dostopa, izdaje predhodnih navodil, popravka, izbrisa in nasprotovanja obdelavi podatkov v zvezi z vami. Za uveljavljanje te pravice lahko pišete na naslov: Tinkal d.o.o. služba za stranke, ulica Jelenčevih 67, 2341 Limbuš ali po telefonu:  02/6141820 ali prek kontaktnega obrazca na spletni strani okaidi.si, ki je na voljo v razdelku »Pišite nam«. 

Upoštevajte, da bo v okviru uveljavljanja pravic prosilcev naš oddelek za storitve za stranke morda moral preveriti identiteto prosilcev, po možnosti tako, da bo zahteval kopijo veljavnega osebnega dokumenta.  

Za več informacij si lahko ogledate poglavji »Program zvestobe« in »Osebni podatki« na naših spletnih mestih. 

 

GOLJUFIJE IN ZLORABE: Vsaka goljufija ali zloraba pri zbiranju točk zvestobe s strani upravičenca ima lahko za posledico takojšnjo izgubo točk, preklic izdanih ugodnosti in preklic upravičenčevega članstva v programu zvestobe. Družba OKAIDI SAS si pridržuje tudi pravico, da od upravičenca, ki je kriv za goljufijo v programu zvestobe, zahteva vračilo vseh zneskov, ki jih je upravičenec morda neupravičeno zbral, ob upoštevanju vseh morebitnih pravnih postopkov, vključno s kazenskimi postopki. DATUM ZADNJE POSODOBITVE: 1. 5. 2022
Prévisualiser le site au
Conserver pendant ma navigation

Id Navigation

Store : Language :
Back to top
Vous souhaitez recevoir nos actualités ?
Inscrivez-vous à la newsletter pour rester informé/e des dernières offres et nouveautés.
Alternate Text