Zadovoljstvo ali vračilo


Če z naročenimi artikli niste povsem zadovoljni, jih lahko v 30. dneh po nakupu (datum računa) zamenjate ali pa vam vrnemo denar.


Za vse izdelke (razen obsežnih) :


Zamenjave in vračila veljajo za nenošene artikle, ki se vrnejo v izvirni embalaži.

WZato ni mogoče vrniti niti zamenjati nobenega artikla, ki je bil uporabljen, nošen, opran, strgan, ki nima etikete ali je brez notranje higienske zaščite pri kopalkah. Zaradi higiene se spodnje perilo ne jemlje nazaj niti ne zamenjuje, razen ob neskladnosti ali če ima skrito napako v skladu z 13. členom te splošnih pogojev prodaje.


Pri tem imate dve možnosti.

› › V eni od naših trgovin:

Naročeni izdelek ali izdelke lahko vrnete v eni od naših trgovin OKAIDI/OBAIBI (seznam je na www.okaidi.si). Pri tem imejte s sabo elektronski račun (najdete ga na strani za spremljanje naročil na našem spletnem mestu).Denar vam bomo vrnili na kartico s katero je bilo izvedeno plačilo.

Če želite zamenjati: trgovina bo prevzela izdelek ali izdelke po ceni, navedeni na računu (skupaj z morebitnimi popusti), vaš novi izdelek pa bo obračunan po ceni v trgovini. Če je artikel, ki si ga izberete, cenejši, boste za razliko takoj prejeli vračilo denarja. Če je artikel, ki si ga izberete, dražji, boste lahko razliko poravnali s katerim koli plačilnim sredstvom v trgovini Okaïdi.

› Po pošti:

Naročeni izdelek ali izdelke lahko vrnete v 30. dneh po datumu prejema, tako da nam jih pošljete po pošti ali prek prevzemne točke. To storite tako:

1/ Pojdite na "Moj račun", "Moja naročila", "Želim vrniti"

2/  Prenesite kupon za vračilo in ga vstavite v paket z neopranimi in nenošenimi izdelki v izvirni embalaži.

3/  Pošljite paket po pošti (na svoje stroške) na naslednji naslov:

Trgovina Okaidi

Mariborska cesta 100

3000 Celje

4/  Po prejemu vaših artiklov bomo denar vrnili neposredno na vaš bančni račun.