Zadovoljstvo ali vračilo

 

Če z naročenimi artikli niste zadovoljni, jih lahko v 30. dneh po nakupu (datum računa) zamenjate ali pa vam vrnemo denar.


Zamenjave in vračila veljajo za ne nošene artikle, ki se vrnejo v izvirni embalaži.

Ni mogoče vrniti niti zamenjati nobenega artikla, ki je bil uporabljen, nošen, opran, strgan, ki nima etikete ali je brez notranje higienske zaščite pri kopalkah. Zaradi higiene se spodnje perilo ne jemlje nazaj niti ne zamenjuje, razen ob neskladnosti ali če ima skrito napako v skladu s 13. členom teh splošnih pogojev prodaje.


Pri tem imate dve možnosti:

1. naročen artikel ali artikle lahko vrnete v eni od naših trgovin OKAIDI/OBAIBI (seznam je na www.okaidi.si). Pri tem imejte s sabo elektronski račun (najdete ga na strani za spremljanje naročil na našem spletnem mestu). Denar vam bomo vrnili na kartico, s katero je bilo izvedeno plačilo.

Če želite zamenjati: trgovina bo prevzela artikel ali artikle po ceni, navedeni na računu (skupaj z morebitnimi popusti), vaš novi artikel pa bo obračunan po ceni v trgovini. Če je artikel, ki si ga izberete, cenejši, boste za razliko takoj prejeli vračilo denarja. Če je artikel, ki si ga izberete, dražji, boste lahko razliko poravnali s katerim koli plačilnim sredstvom v trgovini Okaïdi.

2. Vračilo po pošti:

naročen artikel ali artikle lahko vrnete v 30. dneh po datumu prejema, tako da nam jih pošljete po pošti ali prek prevzemne točke. To storite tako:

1/ Pojdite na "Moj račun", "Moja naročila", "Želim vrniti"

2/  Prenesite kupon za vračilo in ga vstavite v paket z neopranimi in ne nošenimi artikli v izvirni embalaži.

3/  Pošljite paket po pošti (na svoje stroške) na naslednji naslov:

Trgovina Okaidi

Mariborska cesta 100

3000 Celje

4/  Po prejemu vaših artiklov bomo denar vrnili neposredno na vaš bančni račun.

Prévisualiser le site au
Conserver pendant ma navigation

Id Navigation

Store : Language :
Back to top
Vous souhaitez recevoir nos actualités ?
Inscrivez-vous à la newsletter pour rester informé/e des dernières offres et nouveautés.
Alternate Text